Kasserer

Jorunn Haver

Jorunn Haver

Jeg stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi jeg er sosialdemokrat og da er Arbeiderpartiet det rette for meg.

Jeg vokste opp med to politisk interesserte foreldre som viste meg at politikk ikke bare er noe som er aktuelt når det er kommunevalg eller stortingsvalg. Politikk er hvordan vi oppfører oss, hva vi mener, det vi kjemper for, eller kjemper i mot. Hvordan vi vil ha det hver dag og hva vi ønsker for våre etterkommere. At alle kan gjøre litt mens sammen kan vi få til ganske mye.

Jeg har bodd i Klepp kommune siden 2015 og har fått et lite glimt av hva kommunen kan by på. Det jeg synes er flott med det politiske og private engasjementet i kommunen er viljen til å være i

endring til det bedre. Evnen til nytenking, utfordre gamle normer men uten å miste identiteten. Beholde et særpreg men være lyttende til naturlige endringer i tiden.

Jeg ønsker å være med på å få barn, unge, voksne og eldre sammen der man uten fordommer lytter til behov og ønsker for så å finne løsninger til felles beste.

Jeg har ingen spesielle hjertesaker fordi jeg tror at alt henger sammen med alt. Trygg barnehage, trygg skole, et arbeid man trives i, trygg pensjonstilværelse enten som uførepensjonist eller alderspensjonist, gode helsetjenester uten privat forsikring, godt bomiljø, felles natur man kan bruke. Alt dette danner rammen for et godt liv uansett hvilken alder man er i.

Så må man ikke glemme at innenfor den kommunale tjenestesektoren så er det ansatte som også skal gjøre det beste de kan for oss som bor i kommunen og da er bl.a gode lønnsbetingelser til dem en viktig inspirator i deres arbeid