Vil du være med i valgkampen?

.

Har du lyst til å være med Klepp Arbeiderparti i valgkampen? 

Valgkampen i år vil være noe annerledes enn tidligere år. Det vil bli færre tradisjonelle stands og husbesøk. Det er likevel flere oppgaver vi trenger folk til å delta på. 

Stand: Vil være avhengig av koronasituasjonen. 

Postkasseaksjon: Vi legger ut flyers i postkasser i Klepp

Delta i sosiale medier: Dette vil si at du er med å være aktiv på sosiale medier, ved feks å like og dele innlegg. 

Produsere innhold til sosiale medier: Liker du bilder, tekst og video, vil vi gjerne ha deg med til å produsere ulike poster på facebook og instagram, samt lager videoer med politiske budskap. Eller kanskje du har lyst til å stille opp foran kamera? Vi har ulike programmet som vi bruker til dette. 

Spre materiell på egen hånd: Kanskje du har en arbeidsplass, en forening eller en organisasjon der du har lyst til å dele ut litt informasjon om Arbeiderpartiet. 

Pakking og utdeling av valgmateriell til husstander i Klepp: Vanligvis pleier partiene i Klepp møtes i august for felles pakking av valgkampmateriell, som så blir kjørt ut til husstander i Klepp. Foreløpig vet vi ikke om dette vil være gjennomførtbart. 

Ringerunde til husstander i Klepp: I stedenfor husbesøk, bruker vi i år telefonen for å nå ut til rogalendinger. 

Skrive leserinnlegg: Skrive leserinnlegg til aviser og nettsiden vår. 

Registrer på knappen ovenfor. Du forplikter deg ikke til å være med på aktiviteter ved å gjøre dette, men vi kommer da til å ta direkte kontakt med deg når det kommer aktiviteter som du har krysset av på. 

Alle som er med på en eller flere aktiviteter i valgkampen, blir til høsten invitert på en sosial samling på Jonas B. 

Håper vi ses. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. 

[email protected]/45447968