Fylkestingskandidat Ann Iren Amundsen

Ann Iren er 9. kandidat til fylkestinget

Jeg er 41 år og bor på Klepp stasjon sammen med mann, barn og en liten hund. Jobben min er bare en liten spasertur unna huset vi bor i. Jeg jobber som assisterende rektor på Engelsvoll skule, en fin barneskole med flotte kolleger og aktive, engasjerte og rause elever. Tidligere har jeg jobbet som lærer i Kleppskolen, og jeg var i flere år tillitsvalgt i Utdanningsforbundet. Denne bakgrunnen har nok gjort meg spesielt opptatt av å skape trygge og gode læringsmiljø for elevene våre. Alle barn og unge fortjener å kjenne at de er en verdifull del av fellesskapet på skolen. 

Som fylkeskandidat for Rogaland Arbeiderparti håper jeg å kunne bidra til at alle elever i videregående opplæring får mulighet til å utvikle sine styrker og kvalifisere seg til et framtidig arbeidsliv.  Arbeidslivet i Rogaland trenger ungdommene våre, og vi trenger enda flere læreplasser for å kvalifisere ungdommene våre til arbeidslivet. 

I år feirer vi en demokratisk milepæl i Norge. Det er 100 år siden Stortinget vedtok allmenn stemmerett for oss. Men ved forrige kommune- og fylkestingsvalg for fire år siden var det bare omtrent 1 av 3 ungdommer mellom 20 og 24 år som benyttet denne rettigheten.  

Bruk stemmeretten din 9. september, og husk å levere to stemmesedler: en til kommunevalget, og en til fylkestingsvalget.

.