Representant

Geir Morten Øvestad

Geir Morten Øvestad

Jeg stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi jeg er brennende opptatt av rettferdig fordeling. Vi har et veldig godt land og en god kommune som er bygget på at vi respekterer hverandre og at alle er med og bidrar. Når jeg vokste opp hadde jeg en regel med broren min, den ene deler og den andre velger hvilken del den vil ha. På den måten fikk vi rettferdig fordeling.

Klepp kommune er i dag en kommune med god økonomi, men der vi ser at noen faller gjennom. De neste årene vil jeg gjerne at vi tar i et ekstra tak for de unge i kommunen vår. Det betyr at jeg mener vi heller skal satse på skole på Orstad og idrett på Klepp stasjon enn kirke i sentrum.

Men barn og unge er bare en av mange saker vi må passe på framover. Jeg vil ha en kommune som er mer opptatt av varme hender og tjenester til de som trenger det enn økonomi. Vi burde heller score best på undersøkelsene om livskvalitet, folkehelse og oppvekstvilkår enn på økonomistyring.

Med meg på laget har jeg en masse gode kandidater og en kone og sønn som støtter meg voldsomt. Sammen skal vi jobbe for at Klepp kommune blir en fantastisk kommune å bo i.

Hvordan ble du medlem i AP? Jeg ble medlem av AP fordi jeg har en grunnleggende tro på at vi får et bedre samfunn hvis forskjellene er minst mulig. Vi har alle behov for å tilhøre et fellesskap og Arbeiderpartiet har den beste helheten for å få det til.   

Hva er det fineste du vet med kommunen din? Det fineste i Klepp er Kleppelunden. Når vårsolen treffer rett er det noe av det fineste i verden. 

Hva er det beste/fineste med Rogaland? Det beste med Rogaland er at vi har alt fra havet til fjellet. Fylket rommer landbruk og industri. Folk i Rogaland har en utrolig evne til å få ting til nesten uansett. 

Hva gleder du deg mest til i året som kommer? Valgkamp. Det er få ting som engasjerer meg mer enn å snakke politikk, og valgkampen gir mange muligheter til å snakke politikk.  

Hvorfor stiller du til valg? Jeg stiller til valg fordi jeg tror det utgjør en forskjell. Demokratiet er bygget på engasjementet til alle involverte og noen må så fram og gi verdier, visjoner og politiske løsninger en stemme. 

Hva er din hjertesak? Min hjertesak er likhet og et seriøst arbeidsliv.   

Hva fikk deg inn i politikken? Det som tente den politiske gnisten var den usosiale belastningen bompenger påfører de med lavest lønn.